Tarief

Juniorcollege biedt een dagarrangement aan. Het tarief is inclusief BSO (buitenschoolse opvang). De kosten worden per maand doorberekend aan de ouders en moeten vooraf betaald worden.

Prijs:
€ 1.150,– per maand per kind. Als u meerdere kinderen op de school heeft, wordt er korting gegeven. De prijs is inclusief broodmaaltijd, fruit en drinken gedurende de dag. Inschrijfkosten bedragen € 25,– per inschrijving.

Betalingsschema

Keuze 1
Bij inschrijving inschrijfgeld en 50% van het cursusgeld, de resterende 50% van het cursusgeld voor 31 augustus van het schooljaar.
Keuze 2
Betaling in drie termijnen. Dit is alleen mogelijk als u bij ondertekening van het inschrijfformulier tevens een machtiging voor automatische incasso tekent. Bij betaling in termijnen worden geringe extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden voor ondertekening met u besproken.
Keuze 3
Betaling per maand. Dit is alleen mogelijk als u bij ondertekening van het inschrijfformulier tevens een machtiging voor automatische incasso tekent. Bij betaling in termijnen worden geringe extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden voor ondertekening met u besproken.

Indien u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, kunt u maximaal (afhankelijk van uw persoonlijke situatie) 100 uur per maand met een uurtarief € 7,79 aanvragen.

Volg deze link om een berekening te maken:

De kosten voor bijles zijn € 22,50 per uur.  

Inschrijfkosten zijn € 25,–.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Juniorcollege kunt u hier inzien: