Bijles

Huiswerkbegeleiding – Bijles – CITO-training

Juniorcollege heeft tevens een huiswerkbeleidingsinstituut. Hier worden op professionele wijze huiswerkbegeleiding, bijles en CITO-trainingen gegeven.

Bent u als ouder niet tevreden over de schoolresultaten van uw kind of heeft uw kind extra hulp nodig dan bieden wij de mogelijkheid om uw kind op onze school bijles te laten volgen.

Huiswerkbegeleiding is er voor kinderen op alle niveaus van zowel het basisonderwijs als de onderbouw van het voorgezet onderwijs. Door de kleinschalige aanpak (nooit meer dan 4 leerlingen per docent) scoren de kinderen beter op school, gaan hun resultaten normaal gesproken vooruit en zitten ze goed in hun vel.

De docenten zijn studenten van de Pabo of andere gerelateerde Hbo-opleidingen. Zij worden getraind en begeleid door onze docenten. Zij beheersen voor ieder vak meerdere leerstrategieën en zijn in staat om kinderen te begeleiden volgens de methode die het beste bij hem of  haar past. Iedere toets wordt door hen begeleid en overhoord.

Iedere leerling heeft een coach die weet welke de problemen van het kind zijn. Door kinderen individueel te begeleiden, te zoeken naar aansprekende voorbeelden en ze te enthousiasmeren voor een vak, wordt een positieve sfeer gecreëerd. Uit onderzoek blijkt dat een goede sfeer essentieel is voor leerprestaties.

Kosten voor bijles op locatie op aanvraag.
De kosten voor bijles zijn € 22,50 per uur. Ook kunt u gebruik maken van een 10-uren strippenkaart (á € 200,–).
Inschrijfkosten voor de bijles bedragen € 25,–.