Tarief

Juniorcollege biedt een dagarrangement aan. Het tarief is inclusief BSO (buitenschoolse opvang). De kosten worden per maand doorberekend aan de ouders en moeten vooraf betaald worden.

Prijs: € 1.125,– per maand per kind. Als u meerdere kinderen op de school heeft, wordt er korting gegeven.

De prijs is inclusief broodmaaltijd, fruit en drinken gedurende de dag. Inschrijfkosten bedragen € 25,– per inschrijving.

Betalingsschema

Keuze 1

Bij inschrijving inschrijfgeld en 50% van het cursusgeld, de resterende 50% van het cursusgeld voor 31 augustus van het schooljaar.

Keuze 2

Betaling in drie termijnen. Dit is alleen mogelijk als u bij ondertekening van het inschrijfformulier tevens een machtiging voor automatische incasso tekent. Bij betaling in termijnen worden geringe extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden voor ondertekening met u besproken.

Keuze 3

Betaling per maand. Dit is alleen mogelijk als u bij ondertekening van het inschrijfformulier tevens een machtiging voor automatische incasso tekent. Bij betaling in termijnen worden geringe extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden voor ondertekening met u besproken.

Indien u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, kunt u maximaal (afhankelijk van uw persoonlijke situatie) 120 uur per maand met een uurtarief € 7,02 aanvragen.

Volg deze link om een berekening te maken:

Toeslagen rekenhulp

De kosten voor bijles zijn € 20,– per uur.  Kosten voor bijles op locatie op aanvraag.

Inschrijfkosten zijn € 25,–.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Juniorcollege kunt u hier inzien:

Algemene Voorwaarden Juniorcollege – Juni 2016